2014. szeptember 12., péntek

Pásztorpecsenye


Hozzávalók :  8  szelet  sertésborda
                       tej
                       1  gerezd  fokhagyma
                       paprikás  liszt
                       2  fej  vöröshagyma

Elkészítése :  A  sertésborda  szeleteket  kicsontozzuk,  vékonyra  kiverjük,  és  egy  napig  a  fokhagymával  ízesített  tejben  áztatjuk.  Másnap  a  hússzeleteket  kissé  megtörölgetjük,  paprikás  lisztben  megforgatjuk  és  roston  vagy  nagyon  kevés  zsiradékon  ropogós  pirosra  sütjük.
                       Közben  egy  másik  edényben  bő  olajban  ropogósra  sütjük  a  2  fej  karikára  vágott  és  lisztben  megforgatott  vöröshagymát,  és  ezzel  szórjuk  be  a tálon  a  hússzeleteket.


         

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése