2014. szeptember 12., péntek
Heti étrend III.
Vasárnap : Erdélyi csirkeraguleves, töltött csirke burgonyapürével és salátával,
szőlős piskóta
Hétfő : Köménymagos leves pirított zsemlyekockával, bolgár parasztos tojás
petrezselymes rizzsel, csokoládés parány
Kedd : Bableves csülökkel, töltött meleg őszibarack
Szerda : Petrezselyemleves, töltött káposzta, szőlő
Csütörtök : Karfiolleves, vajban sült tonhal alma-majonézzel,
karamellás pattogatott kukorica
Péntek : Sóskaleves, szigethalmi bölléres sült burgonyával és ecetes paprikával
Szombat : Gombaleves, parajpüré burgonyafánkkal, gesztenyés kifli
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése