2014. október 22., szerda
Sültpaprika saláta
Kép : Internet
A sütőben (vagy a platnin, de forgatva) sötétbarnára sütünk egy kiló húsos zöldpaprikát, majd nagy nájlon (tudom, nejlon) zacskóba tesszük, és a zacskót lezárva, 3-4 percig állni hagyjuk. A zacskóból kivéve, a vékony barna hártyát lehúzzuk róla, és a paprikákat tálba téve megsózzuk, meglocsoljuk egy kis ecettel, bővebben olajjal. Tehetünk bele egy fej apróra vágott vöröshagymát, illetve 1-2 gerezd tört fokhagymát is.
Legalább egy napig állni hagyjuk, a zöldpaprikákat időnként átforgatjuk az öntetben.
2810 J/670 kal
Címkék:
ecet,
fokhagyma,
olaj,
saláta,
sült,
vöröshagyma,
zöldpaprika
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése