2020. március 29., vasárnap

Heti étrend XIV.


Vasárnap:  Orjaleves (karajcsonttal), pácolt sertéssült könnyű gombóccal, puncsos piskóta

Hétfő:         Köménymagos leves pirított zsemlyekockákkal, töltött burgonya (a maradék sertés-  
                    sültből) ecetes paprikával, narancs

Kedd:         Csángógulyás, túrógombóc

Szerda:       Húsleves finommetélttel, kifőtt marhahús pirított burgonyával és almamártással, 
                    mazsolás tehéntúró

Csütörtök: Burgonyapüréleves, húskrokettek (a maradék főtt marhahúsból) kelkáposzta
                    főzelékkel,
                    barackhab

Péntek:       Karalábéleves, gombapaprikás galuskával és káposztasalátával, tiroli rétes

Szombat:    Paradicsomleves, gombás oldalas petrezselymes rizzsel, aszaltszilva befőtt 


Jó étvágyat!


  

    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése