2014. augusztus 28., csütörtök
Szigethalmi bölléres
Sertéstarja szeleteket egy kisebb kiolajozott tepsi aljára fektetünk. Megsózzuk, meghintjük törött borssal, pirospaprikával, jócskán tört fokhagymával, és beborítjuk vastag karikákra vágott vöröshagymával. Erre ismét hússzeleteket rakunk, az előzőhöz hasonlóan ízesítjük. A rétegezést addig folytatjuk, amíg a hozzávalókból tart, a tetejére vöröshagymasor kerüljön.
Letakarva a hűtőszekrénybe rakjuk legalább egy, de még jobb, ha két napra.
Végül a forró sütőbe toljuk, és fedő nélkül addig sütjük, míg a hús meg nem puhul.
Érlelés nélkül ne süssük ezt a pecsenyét!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése